Naslovna Sve vesti Niš Ruže i puno lepih želja za Dan žena

Ruže i puno lepih želja za Dan žena

323
2
PODELI
foto: redakcija GP018

Povodom Međunarodnog dana žena danas su članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke u Nišu delili damama cveće na 17 lokacija u svih pet gradskih opština. Cveće su na Trgu kralja Milana delili funkcioneri SNS-a, ali i predsednik Gradske opštine Medijana  Nabojša Kocić. 

foto: redakcija GP018

“Srpska napredna stranka puno brine o našim sugrađankama, kako na ovaj tako i svakog dana, ali pošto se sada obeležava Dan žene u celom svetu mi smo odlučili da im pokažemo da mislimo na njih, da ih obradujemo makar jednim cvetom i čestitatmo im njihov praznik”, kaže Nebojša Kocić.

Na Trgu kralja Milana se u nekom trenutku i zapevalo “Makedonsko devojče”, jer su ruže poklonjene i turistkinjama iz Severne Makedonije koje u Nišu proslavljaju Dan žena. Lep gest koje su one pohvalile.

“Ovako nešto može da se doživi samo u Nišu i Srbiji”, kazale su turistkinje iz Severne Makedonije.

Kocić je napomenuo da i država vodi računa o položaju i ravnopravnosti žena u društvu.

“Dokaz za to  je i Zakon koji garantuje veće učešće dama u organima odlučivanja i veća zastupljensot u organima odlučivanja u političkom i društvenom životu”, dodao je Kocić koji je u ime SNS i GO Medijana čestitao svim sugrađankama Dan žena, 8.mart.

Ono što predviđa Zakon Srpska napredna stranka sprovodi u delo, a dokaz za to je da se na prvom mestu izbornih lista nalazi veliki broj žena. 

Nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu na predstojećim izborima je Dragana Sotirovski. Nosilac liste SNS-a u najvećoj niškoj opštini, Medijani je Vladmila Bojanić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu.

Prva na listi u Gradskoj opštini Palilula je Svetlana Milijić, sadašnja direktorka niške filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Nosilac liste u Gradskoj opštini Pantelej je Nataša Stanković, zamenica direktora niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Nosilac liste SNS-a u Gradskoj opštini Crveni krst je Jelena Žarić Kovačević, advokat i narodna poslanica.

                     

2 KOMENTARA

  1. Lepo. Zaista.
    Samo mi ne ulazi u glavu da ce ljudi koji nisu Nišlije više da učine za ovaj grad od onih kojima je grad u genima. E to je tužno već.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde