Naslovna Sve vesti Niš SNS prvi predao izbornu listu za Skupštinu GO Palilula

SNS prvi predao izbornu listu za Skupštinu GO Palilula

285
0
PODELI
foto: redakcija GP018

Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima prva je predala listu “Aleksandar Vučić – za našu decu”, za lokalne izbore 26.aprila i za Skupštinu GO Palilula.

Na čelu liste je Svetlana Milijić. Lista Srpske napredne stranke je na teritoriji GO Palilula dobila podršku 950 građana, daleko više iznad potrebnog broja. 

foto: redakcija GP018

“Gradska opština Palilula je druga po veličini u Nišu. Našu listu je podržalo 950 birača, a bilo je potrebno da prikupimo 750 potpisa”, kaže Svetlana Milijić.

“Važno je naglasiti da na našoj listi ima 40 posto žena i preko 40 posto novih lica i ono što je potrebno naglasiti posebno to je da podatak da je na listi i 20 posto mladih ljudi. Svi oni su spremni da se bore za našu opštinu Palilula, za naš grad Niš, za našu Srbiju”, istakla je Svetlana Milijić i pozvala građane da na izborima zaokruže broj 1.

foto: redakcija GP018

Koaliciju na Gradskoj opštini Palilula čine Srpska napredna stranka, Partija ujedinjenih penzionera i Pokret socijalista.

Prva na listi u Gradskoj opštini Palilula je Svetlana Milijić, sadašnja direktorka niške filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, takođe Svetlana Milijić je na listi za narodne poslanike. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde