Naslovna Sve vesti Niš SPS i JS potpisali koalicioni sporazum, žele bar 11 odsto glasova

SPS i JS potpisali koalicioni sporazum, žele bar 11 odsto glasova

0
PODELI
foto: redakcija GP018

Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Nišu i koorinator Jedinstvene Srbije za Nišavski upravni okrug, profesor dr Žarko Ranković i Dejan Ignjatović potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkoj izbornoj listi za predstojeće izbore na lokalnom nivou.

Nosilac gradske liste koalicije na predstojećim izborima je profesor dr Mile Ilić.

“Mi smo od 2008.godine zajedno  sa Jedinstvenom Srbijom nazajedničkim  listama i u Republici i u gradu i tako će biti i sada”, kazao je Ilić. “Nama je zadovoljstvo što imamo priliku da tu saradnju nastavimo i nadamo se uspešnim rezultatima na  Republičkom i lokalnom nivou. Naša zajednička koalicija ide u izbore sa vrlo jsanim rezultatima, programima i kadrovima”.

Ilić je dodao da će, kao i do sada, viditi pozitivnu kampanju u kojoj neće  biti negativnog pristupa ni prema kom političkom neistomišljeniku. 

foto: redakcija GP018

“Već 12 godina SPS i JS nastupaju zajedno na parlamentarnim izborima i u većini  lokalnih samuprava. I jedni i drugi smo ubeđeni da ćemo postići izborni rezultat koji je bolji od onoga koji smo postigli na izborima 2016. godine”, istako je profesor dr Žarko Ranković.

Dejan Ignjatović je dodao da je  ubeđen da će rezultati biti zadovoljavajući na  nivou okruga i u gradu.

“Pozivam sve građane iz Nišavskog upravnog okruga i grada i Niša  koji znaju ove ljude i predstavnike na našim listama da nam daju podršku jer smo svih ovih godina svakog momenta bili iz njih”, istako je Ignjatović.

foto: redakcija GP018

„Cilj naše koalicije je da na izborima dobije više od 11 odsto glasova“, kazali su i Ranković i Ignjatović.

Profesor  dr Žarko Ranković je naglasio da se koalicija Socijalističke partije Srbije sa Jedinstvenom Srbijom zasniva na “iskrenom prijateljstvu zasnovanom na zajedničkim principima, a to su jednakost, borba za pravo malog čoveka, borba za poboljšanje životnog standarda, borba za natalitet  i ono što je najbitnije, državotvorna politika, politaka za očuvanje integriteta Republike Srbije”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde