Naslovna Sve vesti Niš Nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu Dragana Sotirovski

Nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu Dragana Sotirovski

0
PODELI

Nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu na predstojećim izborima biće Dragana Sotirovski, sadašnja načelnica Nišavskog upravnog okruga i nekadašnja šefica dopisništva RTS-a u Nišu, saznaje Gradski portal 018 iz izvora bliskih Srpskoj naprednoj stranci.

Vladmila Bojanić / foto: privatna arhiva

Nosilac liste SNS-a u najvećoj niškoj opštini, Medijani biće Vladmila Bojanić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu.

 

 

 

 

Svetlana Milijić / foto: privatna arhiva

Prva na listi u Gradskoj opštini Palilula biće Svetlana Milijić, sadašnja direktorka niške filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, takođe Svetlana Milijić je na listi za narodne poslanike.

 

 

 

Nataša Stanković / foto: privatna arhiva

Nosilac liste u Gradskoj opštini Pantelej biće Nataša Stanković, zamenica direktora niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

 

 

 

Jelena Žarić Kovačević / foto: privatna arhiva

Nosilac liste SNS-a u Gradskoj opštini Crveni krst biće Jelena Žarić Kovačević, advokat i narodna poslanica koja ja se i sada našla na listi za Narodne poslanike ispred SNS-a.

 

 

 

Tomislav Kostić / foto: privatna arhiva

Prvi na listi u Gradskoj opštini Niška Banja je Tomislav Kostić, direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra Niš.

 

 

 

 

Dragana Sotirovski / foto: privatna arhiva

Očekuje se da već u toku današnjeg dana ili eventualno sutra ujutru naprednjaci predaju izborne liste Gradskoj izbornoj komisiji.

Rukovodstvo Srpske napredne stranke u Nišu juče je potpisalo koalicioni sporazum sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Pokretom socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera i Samostalnom strankom Srbije. Koalicija će na predstojećim izborima zakazanim za 26. april nastupati pod nazivom “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde