Naslovna Sve vesti Niš Na kreativnoj radionici o Osmom martu, deca prave ruže od recikliranog materijala

Na kreativnoj radionici o Osmom martu, deca prave ruže od recikliranog materijala

306
0
PODELI
foto: Eu info kutak

EU info kutak organizuje novu kreativnu radionicu za decu, ovog puta pod nazivom “ Učimo o Osmom martu, pravimo ruže od recikliranog materijala”

Radionica je zakazana za 7.mart od 11 sati u EU info kutku u Nišu.  

U susret Osmom martu, deca uzrasta od šest do deset godina imaće priliku da naprave ruže od recikliranog materijala i nauče nešto više o rodnoj ravnopravnosti. Radionicu će voditi stručni edukator Maja Sević iz udruženja “Višnja ” koja će deci govoriti o ljudskim pravima i pomoći im u izradi ruža. Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta. 

Kreativne radionice predstavljaju ciklus događaja koje EU info kutak u Nišu tradicionalno organizuje sa ciljem da se na inovativan način i uz zanimljiv sadržaj,  igru i druženje, deca upoznaju sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem. 

Iz organizacionih razloga, potrebno je najaviti učešće dece na radionici, popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi ispod, najkasnije do 6. marta u 17 sati ili do popune kapaciteta.

Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde