Naslovna Sve vesti Niš Bez vode u G. Matejevcu, Medoševcu i Jelašnici

Bez vode u G. Matejevcu, Medoševcu i Jelašnici

82
0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

U toku je sanacija kvara na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, Medoševcu i Jelašnici javljaju iz JKP “Naissus”.

Gornji Matejevac, ulica Radnička br. 1
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Radničkoj br. 1 (sokak-zemlja). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

Radnička ulica u Gornjem Matejevci foto: JKP Naissus

Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova br. 30
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Pop Ignjatovoj br. 30, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Pop Ignjatovoj i Radničkoj ulici biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

Selo Medoševac, ulica Žarka Radičevića bb
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Žarka Radičevića bb (kolovoz-zemlja), u selu Medoševac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).

Selo Medoševac, ul. Svetozara Markovića br. 2
Voda otiče u šaht jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Svetozara Markovića, ispred br. 2, u selu Medoševac. Zbog radova na mreži i popravke priključne veze u ul. Svetozara Markovića biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u se

lu Popovac).

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29
Voda na površini, potreban je iskop u ul. Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica(ul. Srpskih prosvetitelja i okolne ulice).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde