Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

59
0
PODELI

Gornji Matejevac, ul. Hajduk Veljkova bb voda na ulici, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj bb, iznad autobuske stanice u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Naselje Mramorsko brdo

Voda curi i odlazi u kanal, potrbno je raskopavanje u naselju Mramorsko brdo, ispred prod. objekta“Simpo“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Ulica Kralja Stefana Prvovenčanog br. 65

Kvar na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod br. 65. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Kralja Stefana Prvovenčanog (10-domaćinstava u neposrednoj blizini mesta kvara).

Ulica Svetolika Rankovića br. 47

Kvar u šahti, potrebno je raskopavanje zbog zamene prvog ventila u ulici Svetolika Rankovića, br. 47. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Svetolika Rankovića.

Ulica Slobodana Penezića Krcuna br. 3

Voda na površini jer ne drži prvi ventil u ulici Slobodana Penezića Krcuna kod br.3. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Slobodana Penezića Krcuna.

Sela Rujnik i Hum

Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za vodosnabdevanje žitelja sela Rujnik i Hum. Namensko vozilo JKP“Naissus“ će kružiti u ovim selima na više lokacija kako bi svaki meštanin bio snabdeven pijaćom vodom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde