Naslovna Sve vesti Niš Mediana dobila novu mašinu za skidanje grafita

Mediana dobila novu mašinu za skidanje grafita

117
1
PODELI
foto: Kabinet gradonačelnika Niša

Javno-komunalno preduzeće “Mediana” opremila se novom mašinom za skidanje grafita. Gradonačelnik Niša Darko  Bulatović ističe da je od 2016. godine do danas Grad vratio više od 250 miliona starog duga, što je omogućilo modernizaciju opreme.

“Redovno servisiramo sve obaveze i povećali smo izdvajanja za preko 85 miliona godišnje. To je omogućilo velika ulaganja u nove kamione i opremu, a danas je stigla i mašina za skidanje grafita,” rekao je gradonačelnik Niša.

Juče su postavljeni i novi nadzemni kontejneri na više lokacija u Nišu. Novi kontejneri imaju nožne mehanizme kojima je moguće otvoriti poklopce bez prljanja ruku.

1 KOMENTAR

  1. Divna vest!Interesuju me sledeće stvari.Dobila mašinu ili kupila od svojih sredstava?Da li će se gradu fakturisati po realnoj ceni od 15-30e/m² ili raditi bez situacija i ugovora, a na štetu Mediane.Jesu li planirana sredstva i u kom iznosu budžetom grada?Koliko lica u Nišu je uhvaćeno/kažnjeno u prethodnom periodu, a radi održivosti i isplativosti i da li postoji plan za efikasniji rad nadležnih na hvatanju počinioca-analiza,studija?Gaće se skidaju-grafiti uklanjaju, gosn.Podgorički, čisto da znate.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde