Naslovna Sve vesti Niš Gradski odbor Pokreta Socijalijsta osudio izjavu predsednika NUNS-a u vezi ministra odbrane...

Gradski odbor Pokreta Socijalijsta osudio izjavu predsednika NUNS-a u vezi ministra odbrane Aleksandra Vulina

116
0
PODELI

Gradski odbor Pokreta Socijalista osudio je izjavu Željka Bodrožića, predsednika NUNS-a, u vezi ministra odbrane i predsednika Pokreta socijalista, Aleksandra Vulina, izrečenu u emisiji „Novi dan“, na televiziji N1.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Mediji bliskih „nazovi“ opoziciji, skupini predvođenoj Đilasom, Obradovićem i Jeremićem, umesto da se bave promocijom političkog programa te iste opozicije, a zbog nedostatka istog, po ko zna koji put su pokrenuli mučnu kampanju protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina. Udarna pesnica opozicije ovog puta je predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, koji jezikom neprimerenim jednom novinarskom funkcioneru, prelazi granice profesionalizma i stavlja se u funkciju svojih finansijera.

Ovakvi napadi dolaze istog dana, kada je u poseti Republici Srbiji i Ministarstvu odbrane, ministar odbrane Ruske Federacije, general armije Sergej Šojgu i kada se ponovo potvrđuje prijateljstvo srpskog i ruskog naroda.

U vremenu kada se patriotizam i briga za državu, ogledaju u jačanju Vojske Srbije i svih njenih rodova (avijacije, PVO, artiljerije, pešadije…) i kada angažovanje ministra Vulina, svakodnevno pokazuje rešenost Srbije da odbrani svoj integritet i suverenitet na svim područjima, kroz vođenje politike mira, ali i istovremeno jačanje naše borbene sposobnosti i spremnosti, neko se našao da takvu politiku nazove sramnom.

Da li treba da se stidimo i zbog toga, što je prema poslednjim analizama, američke organizacije „Global fire power“, Srbija trenutno najjača vojna sila u regionu, a od ukupno 138 zemalja, nalazi se na 65. mestu u svetu. Za samo godinu dana zabeležen je napredak od 13 mesta, a pre svega zahvaljujući odgovornoj politici u oblasti bezbednosti koju sprovode zajedno predsednik Vučić i ministar Vulin.

Možda je politika pretapanja tenkova i oruđa, i planskog urušavanja vojske, koju nismo zaboravili, a koje je bila aktuelna u periodu kada su na vlasti bili ministri iz današnje „nazovi“ opozicije, ona koja je bliža g-dinu Bodrožiću i možda je to politika kojom bi se on ponosio.

Republika Srbija nastavlja da vodi politiku mira i saradnje sa svim susedima pod vođstvom Predsednika Aleksandra Vučića. Takođe, nastavlja da vodi politiku očuvanja i unapređenja države u svim segmentima, a u tom poslu će svakako imati i bezrezervnu podršku Pokreta socijalista i njenog predsednika Aleksandra Vulina, ministra Vojke Srbije.

Gradski odbor Pokreta socijalista Niš

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde