Naslovna Sve vesti Niš Pomoćni trener Mege veruje u dobar rezultat protiv Zvezde

Pomoćni trener Mege veruje u dobar rezultat protiv Zvezde

118
0
PODELI
Pomoćni trener košarkaškog kluba Mega Bemax Vule Odalović izjavio je na konferenciji za medije da smatra da Mega ima šanse za dobar rezultat u polufinalu protiv Zvezde ukoliko nastavi da igra dobro kao do sada, posebno u odbrani.Odalović je rekao da je u Sloboda odigrala sjajno prvo poluvreme ali da joj je u drugom poluvremenu ponestalo snage.

“Mislim da smo mi u drugom poluvremenu krenuli jako dobro. Pre svega bih pohvalio Andriju Marjanovića koji je uneo preokret u našu igru i Nikolu Tanaskovića. To su dva igrača koja ne igraju previše u Jadranskoj ligi, ali su se ovde odlično pokazalik i uneli agresivnost u odbrani”, rekao je Odalović.
Anddrija Milovanović, dodao je Odalović, imao je samo dva poena po statistici, ali bio je ključni igrač da Mega dobije utakmicu protiv Slobode.
“Marka Simonovića nisam posebno pomenuo jer on igra fenomenalno celu sezonu. Napravio je niz sjajnih igara i najbolji je igrač Mege ove godine”, istakao je Odalović.
Igrač Mege Andrija Marjanović rekao je nakon utakmice da je njeg tim u drugom poluvremenu pokazao šta može i ume i preokrenuo meč.
Trener Slobode Vladimir Lučić kazao je da njegova ekipa imala dva potpuno različita poluvremena.
“Ušli smo motivisano u meč i prvo poluvreme smo odigrali fantastično. Ono čega smo se pribojavali desilo se u drugom poluvremenu. Ekipa Mege je dosta fizički jača,  agresivnije su počeli da igraju odbranu, a mi smo stali sa nekim organizovanim napadima što je rezultiralo sa ovom razlikom od devet poena.
On je dodao da je siguran da se nisu obrukali i da su tri četvrtine meča bili jegal sa protivnikom.
“Ovo četvrtfinale je veliki motiv za igrače, mada mislim da mi imamo sasvim solidnu poziciju i ukoliko pobedimo utakmice koje imamo kod kuće, naš plasman u AB-a ligu neće bitik problem”, izjavio je Lučić.
Igrač Slobode Dimitrije Nikolić rekao je na konferenciji za medije da je ponosan na svoju ekipu što je pružila dobar otpor Megi.
“Mislim da nismo razočarali naš grad. Mlada smo ekipa, a imali smo sezonu iz snova”, izjavio je Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde