Naslovna Sve vesti Niš Tihomir Perić, novi predsednik Nišavskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke

Tihomir Perić, novi predsednik Nišavskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke

149
3
PODELI

Novi predsednik Nišavskog okružnog odbora Srpske radikalne Stranke je Tihomir Perić, a na predlog predsednika SRS dr Vojislava Šešelja. Prema njegovim rečima to mesto mesto je bilo upražnjeno već godinu i po dana. Odlaskom na ovo mesto Perić prestaje da bude predsednik Gradskog odbora SRS. Perić kaže da nova funkcija koju je dobio ustranci donisi i nove obaveze.

„Predstojeći izbori su nam trenutno najvažnija stvar  i puno ćemo raditi na tome, a ja kao predsednik Nišavskog okružnog odbora SRS neću da izneverim poverenje koje mi je stranka, a pre svega dr Vojislav Šešelj ukazao“, kaže Perić koji je u stranci preko 28 godina.

Tihomir Perić

„Po pitanju izbora stav Radikalne stranke je već poznat“, dodaje Perić. „Od svog postojanja, a ove godine slavimo i jubilej, 30 godina od osnivanja stranke, uvek smo išli samostalno na izbore, nismo imali predizborne koalicije, osim u nekim mestima gde je mešovita sredina i gde ima manjinskih grupa, a tako će biti i sada. Ovde u Nišu za sada ne pregovaramo ni sa jednom političkom  strankom i najverovatnije na izbore idemo sami iako nam stranka dopušta da pravimo dogovore sa pojedinim političkim strankama i to damo na saglasnost predsedništvu stranke da nam odobri. Za sada takvih pregovora u Nišu nema“, kaže Perić.

On dodaje da se nada da u Nišu na izborima očekuje  slične rezultate kao na pre četiri godine“, dodaje Perić i naglašava da su oni isprofisilisana stranka po već poznatim programom i stavovima.

Tihomir Perić je trenutno na mestu gradskog većnika resorno zaduženog za građanska  stanja i opšte poslove kao i inspekcijske poslove.

Tihomir Perić, energetičar, rođen je 1963. godine u Skoplju. Od svoje osme godine živi u Nišu. Poseduje dugogodišnje radno iskustvo na rukovodećim poslovima u društvenim i privatnim firmama. Obavljao je funkciju većnika u GO Medijana i GO Pantelej.

U GO Medijana obavljao je funkciju predsednika Komisije za komunalne delatnosti, funkciju predsednika Saveta za socijalnu politiku i funkciju šefa odborničke grupe u pomenutoj opštini. Aktivno se bavio sportom i obavljao razne funkcije u sportskim organizacijama. Do izbora na mesto člana Gradskog veća bio je zamenik šefa odborničke grupe SRS u Skupštini Grada Niša. Oženjen je i otac četvoro dece.

3 KOMENTARA

  1. SRS u Nisavskom okrugu prolazi cenzus samo na Pantelej jedini koji je sposoban je Stefan Ilic, ovaj sto je postavljen moze samo u kafani BISER da prodje cenzus ili kod onih Kineza sto sa njima suruje, nek kaze gospodin Peric koliko je imao na proslim izborima u % na Medijani, da nije smesno bilo bi tuzno.
    Strasan politicar, majstor za svoj dzep!!!

  2. Dodjite u Merosinu sa svojim odborom da skupite potpise za SRS posto ovaj ovde sto vas laze godinama da ima 28 mesna odbora ne moze da stigne od postavljanja svojih radnika u komisije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde