Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

36
0
PODELI

Selo Medoševac, ul. Bogdana Blagojevića br. 26 voda izbija na sastavu, potrebno je raskopavanje u ulici Bogdana Blagojevića br. 26, u selu Medoševac. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Bogdana Blagojevića.

Gornji Matejevac

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu prema rezervoaru“Štrapa“.Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Gornjeg Matejevca, u okolini rezervoara“Štrapa“.

Ulica Stanoja Glavaša br. 3a

Voda curi jer ne zatvara prvi ventil, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, ispred broja 3a. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

Ulica Cara Dušana br. 101/IX

Curenje na priključnoj vezi u ulici Cara Dušana 101/IX, za iskop je potreban mali bager. Na intervenciju je čekano više dana zbog parkiranih automobila na mestu iskopa. Postavljena su obaveštenja na svakom vozilu, mesto ograđeno zabranima i zaštitnom trakom. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u stambenom objektu na pomenutoj adresi.

Selo Vrelo

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u selu Vrelo, od mosta ka pumpnoj stanici. U toku je ugradnja vazdušnog ventila i zbog toga neće biti prekida u vodosnabdevanju za meštane sela

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde