Naslovna Sve vesti Niš Ana Stanić donela pop simfoniju u Dom Vojske

Ana Stanić donela pop simfoniju u Dom Vojske

86
0
PODELI

U prepunoj sali Doma Vojske poznata kantautorka pop muzike, Ana Stanić izvela je pop simfoniju svojih najvećih hitova na svom prvom solističkom koncertu u Nišu.

Brojna publika u Domu Vojske čula je hitove Ane Stanić u novom ruhu. Muzičku pratnju pružali su joj članovi hora “Čarolija” i orkestra “Impresija”.

Koncert je počeo pesmom “Sama”, nakon koje su se ređali hitovi „Grad”, “Molila sam anđele” i “20,30 godina”.

Nakon završetka koncerta Ana je bila preplavljena emocijama i istakla je da je dirnuta atmosferom, ljudima i ljubavlju koju su joj pružili.

Foto: Nikola Panić

“Nikada nisam napravila svoj samostalni koncert u Nišu i mislim da smo sačekali pravi trenutak da u sklopu turneje posetimo i Niš i prezadovoljna sam kako je ispao koncert, “ rekla je Ana Stanić za  Gradski portal 018.

Ani nije nedostajalo reči hvale ni za niški hor “Čarolija” kao ni za orkestar “Impresija”.

“Sanja Kostić i hor “Čarolija” su zaista bili fantastični. Koga god sam čula iz hora, svako je pevao tačno i zaista su me oduševili.  Mnogo mi je bilo drago kada sam čula da i u Nišu postoji ogranak hora i stupila sam u kontakt sa njima, kao što sam i stupila u kontakt sa orkestrom “Impresija” koji je takođe bio divan. Iz tog razloga nisam vodila celu ekipu iz Beograda jer sam našla sjajne profesionalce u Nišu.” 

Na kraju je najavila da Nišlije neće čekati ovoliko dugo na sledeći nastup i da je mogu očekivati uskoro na bini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde