Naslovna Hronika Malčanski berberin prebačen u Beograd na psihijatrijsko veštačenje

Malčanski berberin prebačen u Beograd na psihijatrijsko veštačenje

122
0
PODELI

Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje devojčice M.K iz Suvog Dola. prebačen je juče istražnog pritvora Kazneno-popravnog zavoda u Nišu u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu zbog psihijatriskog veštačenja.

Prema rečima nadležnih u tom sudu, Ninoslav je upućen na psihijatrijsko veštačenje na predlog Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Posle psihijatrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi.

Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin uhapšen je 5. januara na groblju u selu Malča kod Niša posle 17 dana policijske potrage kakva nije nikada organizovana u našoj zemlji.
Osumnjičen je da je oteo 12-godišnju devojčicu iz Suvog Dola na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra. Ona je nađena u jednoj kući u selu Pasjača 29. decembra.

Jovanović je zbog otmica i silovanja koje je ranije počinio, u zatvoru proveo 22 godine.
Psihijatri koji su nakon ranijih otmica i silovanja učestvovali u veštačenjima ocenili su da su emocije i nagoni Jovanovića bolesni, ali je svestan šta čini i da su njegove intelektualne operacije sasvim u redu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde