Naslovna Društvo Rušenje nekadašnjih sedišta “Niš-eskpresa” do kraja januara

Rušenje nekadašnjih sedišta “Niš-eskpresa” do kraja januara

94
0
PODELI
Rušenje nekadašnjih garaža i uprave “Niš-ekspresa”, započeto krajem decembra,  biće završeno do kraja januara, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Niša Miloš Milošević.

Milošević je podsetio da je grad sredinom prošle godine izdao gradjevinsku dozvolu i pružio kompletnu administrativnu podršku da na tom prostoru krene izgradnja Tržnog centra “Delta planeta”.
On je kazao da izdata dozvola glasi na “Niš-eskpres” i da ta firma treba da saopšti informacije o planiranoj investiciji.
Poznato je, dodao je Milošević, da je za izgradnju planirano 18 meseci.
Prema ranijim najavama  tržni centar “Delta planeta” trebalo bi da košta 80 miliona evra, a Niš bi trebalo da dobije još jednu šoping zonu na dva nivoa, sa mnogo prodavnica, restorana, kafea i velikim parkingom.
Lokacija na kojoj će se graditi “Delta planeta” jedna je od najatraktivnijih u Nišu jer je na samom početku Bulevara Nemanjića, u neposrednoj blizini Doma zdravlja.
Proteklih godina je nekoliko puta najavljivana i odlagana izgradnja “Delta planete”, mada je zemljište slobodno za izgradnju od 2015. godine kada je “Niš-ekspres” svoje sedište i garaže preselio na novu lokaciju pored Čamurlijskog puta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde