Naslovna Društvo Hotel “Nais”: Putarina do hotela 30 dinara

Hotel “Nais”: Putarina do hotela 30 dinara

110
0
PODELI
Povodom pisanja pojedinih medija da zbog primene novog sistema naplate putarine dolazak iz Niša do hotela “Nais” i povratak u Niš koštaju vozače 1.860 dinara, oglasio se večeras menadžment tog hotela saopštenjem u kome se navodi da se za taj put plaća putarina od 30 dinara, pod uslovom da se automobilom iz Niša izadje na jednu naplatnu rampu, a udje na drugu.

U saopštenju se podseća da po novom sistemu naplate putarine na ulazu u Niš postoje četiri rampe, Niš-Sever, Niš-Jug, Niš-Istok i Niš-Malča.

U saopštenju se takodje podseća da gradjani Niša koji imaju kartice za besplatan prolazak kroz rampe oko Niša, neće plaćati odlazak do hotela.
“Zbog zatvorenog sistema naplate putarine gradjanin koji autom ide iz Niša,  kada prodje na jednu rampu, mora da se vrati u Niš kroz drugu rampu. Novinar je platio 1.860 dinara zato što ga je verovatno sistem prepoznao kao nekoga ko želi da naruši taj zatvoreni sistem naplate putarine jer je prošao i vratio se na istu rampu”, navodi se u saopštenju hotela “Nais”.
U saopštenju se takodje podseća da se do hotela može stići i Čamurlijskim putem, a ne samo auto-putem Niš-Beograd

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde