Naslovna Društvo Prvi put u Brzom Brodu organizovan doček Srpske nove godine

Prvi put u Brzom Brodu organizovan doček Srpske nove godine

271
0
PODELI

Preko hiljadu „Brzobrođana“ sa  porodicama i prijateljima uz spektakularan vatromet, bogat muzički program, grejanu rakiju, kuvano vino i čaj, dočekalo je Pravoslavnu Srpsku novu godinu u centru naselja, prvi put u istoriji Brzog Broda.

Skup je imao jednim delom i humanitarni karakter. Tokom dočeka, sve vreme, prikupljan je dovrovoljni prilog  za malog Uroša Matoševića koji u očima građana postaje sve veći junak.

Organizatori dočeka, udruženje građana „Prijatelji Brzog Broda“ kažu da je ovo bila istorijska noć za stanovnike naselja Brzi Brod koji su sa svojim porodicama i prijateljima uživali u četvoročasovnom muzičkom programu. Zabavljala su iz na samom početku dva domaća DJ, a kasnije je za atmosferu bio zadužen lokalni bend sa pevačicom i dva pevača.

„Za sve prisutne smo obezbedili besplatno toplo piće, a mogli su da biraju između grejane rakije, kuvanog vina i čaja. U ponoć su svi uživali u spektakularnom vatrometu, a da bi se upamtio prvi dočel Srpske nove godine u centru Brzog Vroda sve smo snimali i kamerama i dronom“, kažu organizatori.

               

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde