Naslovna Društvo Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika obeležio krsnu slavu

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika obeležio krsnu slavu

91
0
PODELI

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“  obeležio je krsnu slavu Sveti Vasilije Veliki. Slavlju je prisustvovao veliki broj zvanica. Dr Slađana Majkić, direktorka ove zdravstvene ustanove ističe da je vreme između dve slave proteklo u znaku projektnih aktivnosti, ali i pružanja usluga pacijentima kao i realizaciji finansijskog plana.

„Prošle godine smo završili smo jedan projekat koji je  finanistan od strane Ministarstva spoljnih poslova Bugarske, a u toku je projekat koji je finanisran od strane grada Niša i KLERP-a i koji će trajati do marta ove godine “, kazala je  dr Slađana Majkić. 

Ona je dodala da će ZZZR „Niš“ nastaviti i u ovoj godini sa projektnim aktivnostima.

Smatramo da je projektno finansiranje jako važno i da  je to način i put da se dođe do kvalitetne i dobre opreme i da se pruži zdravstvena zaštita ljudima ne samo na teritotiji grada već i šire, koja je njima teže dostupna“, istakla je Majkić. 

U toku je  ispitivanje celokupnog zdravstvenog stanja svih invalida rada, a rezultati će u mnogome pomoći nadležnim institucijama da eventualne zdravstvene probleme radnika svedu na minimum, ističe Majkić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde