Naslovna Društvo Pk “Delfin” organizovao dodelu paketića deci sa invaliditetom

Pk “Delfin” organizovao dodelu paketića deci sa invaliditetom

177
0
PODELI

Kao i mnogih prethodnih godina, Plivački klub “Delfin” organizaovao je dodelu paketića deci iz osetljivih grupa. Uz pomoć Fakulteta za sport i fizičku kulturu koji je donirao paketiće obradovani su mališani sa invaliditetom.

“Paketićima su se radovala deca sa različitim invaliditetom ali i njihovi roditelji i porodice. Rukovodstvo kluba zeli svima srećnu pravoslavnu Novu Godinu i zahvaljuje se “Dif-u” na donaciji na čelu sa dekanom Prof.Milovanom Braticem, kao u na pomoći gradu, Opštinama, SC Čair, Cezar piceriji, Pekari Branković, SKC-u i mladim glumcima, Lutkarskom pozoristu, Klovnicima Zizi i medijima koji su podrzali ovu akciju,” zahvaljuju se iz Pk “Delfin”.
Jasmina Barać-Perović kaže da upravo ova podrška institucija i prijatelja uz ogroman trud osoba sa invaliditetom i njihovih porodica dovodi do sjajnih rezultata i medalja koje iz godine u godinu “Delfin” više od deceniju osvaja. Zahvaljuje se dekanu Fakulteta za sport i fizički kulturu i kaže da joj je srce puno zbog sreće i osmeha na licima prisutnih.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde