Naslovna Sve vesti Niš U subotu 37. božićni uspon na Rtanj

U subotu 37. božićni uspon na Rtanj

208
0
PODELI

Planinari niškog planinarskog društva “Suva Planina” pripremili su  kalendar akcija za 2020.godinu koji je vrlo raznovrstan i prilagođen svim  uzrastima, kategorijama i interesovanjima.

Akcija planinara iz PD “Suva Planina” počinju već ovog vikenda, a planirane su tri akcije. U subotu 11. januara sa planinarima PK Železničar Niš, naši planinari kreću put Rtnja na „37. Božićni uspon na Rtanj“ , koji okuplja planinare iz cele Srbije”, kažu u PD “Suva Planina”. 

“Već narednog dana, u nedelju, 12.januara, planiran je izlet do Kusače-Visa u neposrednoj blizini našeg grada. Akcija nije teška , pogodna za sve planinare tako da deo akcije mogu da budu i mlađi planinari”.

U nedelju će biti organizovana akcija uspona do Sokolovog Kamena, vrha na Suvoj planinini.

“Sam vrh je interesantan i uzbudljiv u letnjim, a posebno u zimskim uslovima.  Staza nije laka, što od učesnika zahteva spretnost i solidnu fizičku spremnost”, kažu u PD “Suva Planina”.

Iz PD “Suva planina” pozivaju sve da im se pridruže u njihovim planinarskim avanturama i da svi zajedno uživaju u lepoti  prorode.

Detaljne informacije vezane za planinarenje , boravak u prirodi  i kalendar akcija mozete nači na njihovoj facebook stranici i sajtu  www.pdsuvaplanina.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde