Naslovna Sve vesti Niš Tekvondo klub “Daehan” iz Nisa ugostio legendu akcionih filmova

Tekvondo klub “Daehan” iz Nisa ugostio legendu akcionih filmova

267
0
PODELI

Tekvondo klub “Daehan” iz Niša je proslog vikenda imao veliku čast da ugosti junaka akcionih i borilačkih filmova, majstora tekvondoa i hapkidoa, Lorena Avedona.

Loren Avedon je majstor tekvondoa i hapkidoa 9.dan. i on je izrazio želju da prisustvuje  treningu niškog kluba i upozna članove kluba i trenera.

” Posebno ga je interesovao nas trening hapkido-a. Na treningu koji je trajao više od dva sata članovi našeg kluba su pokazali sve što su naucili (lomili daske,radili borbe, forme, samoodbranu).” istakli su iz “Daehana”.

Avedon  je podelio veliko znanje i iskustvo sa svakimm od učenika  i davao savete kako da napreduju. Na kraju treninga mu je trener kluba uručio kimono sa oznakam kluba i zahvalnicu.

“Počeo sam da treniram tekvondo 1992. godine i u tom periodu sam gledao više njegovih filmova. Nisam ni sanjao da ću posle više od 25 godina da upoznam glumca, ugostim ga u svom klubu, svom domu. To je jedan neverovatan događaj i velika čast za mene. Imao sam želju da sa gospodinom Avedonom snimim kratku scenu borbe i tu želju mi je gospodin Avedon naravno i ispunio. Sa njim ćemo ostati u kontaktu i nadamo se brzom ponovnom viđenju,” izjavio je trener kluba Dejan Anđelković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde