Naslovna Kultura Uz brojnu publiku Akademski hot SKC-a ispratio staru godinu

Uz brojnu publiku Akademski hot SKC-a ispratio staru godinu

215
0
PODELI

Pred prepunim holom niškog Univerziteta u ponedeljak su nastupili horisti Akademskog hora Studentskog kulturnog centra Univerziteta u Nišu . Po tradiciji, umetnici su Novogodišnjnim koncertom poželeli srećne praznike svojoj publici.

Kao i svake godine, Akademski hor SKC-a se od stare godine oprostio na sebi svojstven način – velikim Novogodišnjim koncertom.. Publika je skoro čitava dva sata uživala u svojevrsnom muzičkom putovanju. Horisti su nastupi pod dirigentskom palicom mr. Zorana Stanisavljevića, a na sceni im se pridružio i Akademski ženski hor Studentskog kultrunog centra Niš, koji predvodi mr. Ivana Mirović.

foto: SKC

Sa horom su nastupili i solisti Mina Milićević, sopran, Tamara Mitrović, sopran, Damjan Mišić, tenor, Marko Kandić, baroton i Marko Milisavljević, bas.
Oni su na sceni bili uz muzičku pratnju Nemanje Egerića, Anđele Stanković, Ivane Babović, Aleksandra Stevanovića, na klaviru, Marka Kandića (gitara), i Đorđa Stojiljkovića (udaraljke).

Tokom koncerta je i rektor Univerziteta prof. Dr Dragan Antić publici i izvođačima poželeo srećnu Novu godinu.

foto: SKC

Koncert je završen uz „Novogodišnju pesmu“, konfete i duge aplauze svih prisutnih. Ovaj nastup je ujedno i kruna izuzetno uspešne godine naših horova, koju su obeležili brojni nastupi ali i nagrade koje su ovi umetnici doneli u Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde