Naslovna Kultura Porodični dan uz nove animirane filmove 29. decembra

Porodični dan uz nove animirane filmove 29. decembra

194
0
PODELI

Ove nedelje, 29. decembra od 12 do 17 časova Cineplexx Niš bioskop sprema praznično druženje za najmlađe posetioce. Ovoga puta Porodični dan biće u znaku dobro poznatih „Patrolnih šapa“ i novih junaka koji dolaze u filmu „Prerušeni špijuni“.

U susret predstojećim praznicima, Cineplexx Niš bioskop organizuje još jedno druženje za najmlađe posetioce, ovoga puta uz dva nova animirana filma. Kao i svaki put, pored uživanja u bioskopskoj sali, mališane očekuje bogat program sa animatorima i kreativnim radionicama.

Patrolne šape koje će posetiti Cineplexx Niš bioskop biće više nego raspoložene da se slikaju sa našim gostima, a animatori će se pobrinuti da svi ponesu sa sobom unikatne ukrase za jelku. Za super špijunske najmlađe goste, uz kupljenu kartu, pripremili smo poklon časopis ,,Mali Zabavnik”, ,,Mali Zeka”, ,,Dečije novine” ili ,,Bubamara”*.

„Patrolne šape“ nam dolaze u 5 novih epizoda koje do sada  nisu emitovane. Šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder, zajedno nam pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

 

„Prerušeni špijuni“ donose priču o super špijunu, Lensu Sterlingi i naučniku Volteru Beketu. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter…nije. Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

Ulaznice za Porodični dan i animirane filmove „Patrolne šape“ i „Prerušeni špijuni“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa. Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

*količina poklona je ograničena

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde