Naslovna Društvo U Gradskoj kući dodeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih kategorija      

U Gradskoj kući dodeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih kategorija      

241
1
PODELI

Uz zvuke novogodišnjih i božićnih pesama koje su izveli učenici Niže muzičke škole u Nišu u Gradskoj kući su juče uručeni novogodišnji paketići deci iz socijalno ugroženih porodica i deci boraca rata.

Poklone za nastupajuće praznike mališanima je uručio gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji je sa saradnicima prisustvovao ovoj svečanosti, a pomagala mu je gradska većnica resorno zadužena za socijalu Tijana Đorđević Ilić. Grad je ove godine za mališene iz različitih socijalno ugroženih kategorija pripremio nešto preko 1000 paketića.

“Danas smo ovde zbog dečijeg osmeha, zbog jedne poruke koju šaljemo, a to je da radost dece najvažnija bez obzira na sve probleme koje moramo da rešimo u toku godine”, kaže gradska većnica Tijana Đorđević Ilić. “Ovo je za nas svečan i najradosniji dan  kada deca koja su iz kategorija koje su socijalno ugrožene, mogu da se obraduju novogodišnjem paketiću”.

Tijana Đorđević Ilić je dodala da su to deca veterana, deca koja su  smeštena u Roditeljskoj kući NURDOR-a, Romski kulturni centar imaće podelu paketića u petak, a i udruženja osoba sa invaliditetom su dobila određeni broj paketića za svoje članove.

“Paketiće je obezbedio grad Niš, a posredstvom Crvenog krsta obezbedili smo 250 paketića, 600 paketića  je dodelilo udruženje “Ljubi bližnjeg svog” kao i svake godine, a ostatak paketića je obezbedio Centar za sociijalni rad”, kaže Tijana Đorđević Ilić.

1 KOMENTAR

  1. Mi smo prijavili nasu decu Ali has nisu pozvali Jo’s uvek imamo dva deteta on I nisu uzeli paketice

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde