Naslovna Sve vesti Niš Novica Tončev:  “Naši politički protivnici nisu naši neprijatelji”

Novica Tončev:  “Naši politički protivnici nisu naši neprijatelji”

260
0
PODELI

Naš zajednički zadatak je da probudimo naše  uspavene potencijale, i partijske i ljudske, i donesemo izbornu pobedu SPS-u na Jugoistoku Srbije  gde možemo da napravimo sve što socijalistička ideja podrazumeva,da uradimo nešto dobro za sve nas, da nastavimo veličanje tradicije ali i da zajedno gradimo bolju i sigurniju budućnost, poručio je Novica Tončićev sa skupa SPS-a koji je održan u Nišu a kome je prisustvovalo preko 120 prestavnika okružnih i opštinskih odbora.

On je dodao da će Niš  na budućim izborima biti centar za jugoistočnu Srbiju, a poruka koja je preneta sa skupa je da „politički protivnici SPS-a nisu njihovi neprijatelji“.

„Verujem da zajedničkim snagama možemo da povratimo ugled  i dostajanstvo naše stranke, da proširimo političku moć i pridobijemo što više mladih i novih glasača, a istovremeno zadržimo i postojeće“, poručio je Tončev sa skupa.

„Naši politički protivnici nisu naši neprijatelji“, dodao je on. „Mi ne želimo da se svađamo sa komšijama i prijateljima  zbog toga što ne podržavaju našu partiju i program i ne glasaju za nas. Oni su nama samo politički protivnici. Odredili smo i ciljeve koji su pred nama, a podeljene su i  kvote koje treba da osvojimo u regionu. Probaćemo da Socijalističku partiju učvrstimo na politiškom nebu“.

Tončev je dodao da na predstojećim izborima očekuju  približne razultate kao i 2012.godine.

„I tada je bila prepoznatljiva naša politika i ljudi su nam verovali, a sada za našu stranku veliki dobitak može da bude i to što naš predsednik Ivica Dačić radi za zemlju i opšte dobre svih nas“, kazao je Tončev. „Očekujemo oko 500.000 glasova  i to bi bilo dovoljno da ostanemo cenjeni u političkim vodama“.

Tončev je dodao da je prošle  nedelje na Glavnom odboru SPS-a reizabran za potpredsednika stranke  i da je dobio zadatak da bude koordinator na izborima za jugoistok Srbije.

Veliki zadatak sam dobio koji imponuje ali i obavezuje, a to je da vi i ja zajedno donesemo pobedu SPS-u na jugoistoku Srbije“, zaključio je Tončev.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde