Naslovna Društvo Niš ove godine bez nove novogodišnje dekoracije

Niš ove godine bez nove novogodišnje dekoracije

161
0
PODELI

Do kraja decembra JKP “Parking servis” završiće postavljanje novogodišnjih ukrasa u gradu, ali novih ukrasa neće biti zbog poteškoća koje je to preduzeće imalo sa javnom nabavkom.

Predrag Nikolić, rukovodilac službe javnog osvetljenja i novogodišnje dekoracije JKP “Parking servis” rekao je da je “Parking servis” još u septembru raspisao javnu nabavku, ali je jedan od ponuđača uložio žalbu Republičkoj komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

“Republička komisija je nedvosmisleno utvrdila da je naša komisija apsolutno ispravno napravila specifikaciju novogodišnjih ukrasa. Odgovor komisije stigao je u zakonskom roku, ali tek u zadnjim danima novembra. Nastavak postupka javne nabavke nakon prijema odgovora komisije značilo bi nabavku ukrasa krajem januara, jer bi morao da bude ispoštovan rok sprovođenja postupka i rok isporuke od 30 dana”, kazao je Nikolić.

Rok za postavljanje svih novogodišnjih ukrasa isti kao prošle godine

On je rekao da je u toku postavljanje novogodišnjih ukrasa i oni su za sada kompletno postavljeni u dve ulice u centru grada, u ulici Nikole Pašića i u ulici Milojka Lešjanina, a postavljena je i brojka 2020. na Narodnom pozorištu.

U tom preduzeću su kazali su da je postavljanje novogodišnjih ukrasa krenulo na vreme, krajem novembra,a rokovi za dekorisanje ostali su isti kao prošle godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde