Naslovna Društvo Uz Mikija i Patu promovisana akcija „Medijana za bebu više“

Uz Mikija i Patu promovisana akcija „Medijana za bebu više“

162
0
PODELI

Tokom minulog vikenda Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku organizovali su još jednu u nizu akcija „Medijana za bebu više“, kojom se želi da ukaže na značaj proširenja porodice i značaj roditeljstva, a u skladu sa državnom strategijom u oblasti pronatalitetne politike.

Mališane je po prvi put ispred Forum šoping centra dočekivala Pata, da bi u pratnji Mikija odlazili na druženje sa drugim, dragim likovima iz crtanih filmova.

U kreativnim radionicama imali su priliku da izrađuju različite predmete u više boja, i ponesu ih sa sobom kući. Uz slikanje na platnu u 3D formatu, deca, ali i roditelji i bake i deke, uživali su u druženju sa likovima iz popularne serije Ratovi zvezda i igri sa klovnovima.

Ovo je prvi put da se jedna ovakva manifestacija održava u niškom Forum centru, sa namerom da se događaji najveće niške opštine organizuju na celoj njenoj teritoriji.

U isto vreme građanima su deljeni flajeri sa manifestacijama koje prikazuju rad Gradske opštine Medijana u 2019. godini, među kojima najvažnije mesto zauzimaju upravo događaji posvećeni novim generacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde