Naslovna Društvo Na konferenciji “Neka bolja budućnost” panel na temu napretka Srbije

Na konferenciji “Neka bolja budućnost” panel na temu napretka Srbije

120
0
PODELI

Organizacija “Nađi Raula” u saradnji sa radnom grupom za socijalna pitanja i humanitarne aktivnosti Kancelarije za mlade Grada Niša, a uz podršku Grada Niša i Univerziteta u Nišu, organizuje konferenciju “Neka bolja budućnost”. Paralelno sa konferencijom održaće se i mini sajam “Književnost Srbije” u holu Univerziteta.

Svečano otvaranje foruma zakazano je za 10.12.2019. od 11.30h u Velikoj Sali Univerziteta u Nišu. Među onima koji će govoriti i prisustvovati otvaranju foruma su i: Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, Predstavnici Nišavskog upravnog okruga,Predstavnici opštine “Crveni Krst”, Predstavnici Skupštine Grada, Predstavnici Predsedništva Republike Srbije i drugi. Forum otvara dečiji hor Osnovne škole “Ćele Kula” iz Niša.

Između ostalih, na konferenciji će govoriti i Aleksa Lukić, student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, Jelena Zdravković, učenica ETŠ “Mija Stanimirović”, inače devojka koja je predstavljala Srbiju na  Svetskoj olimpijadi iz robotike, ali i ostali mladi talenti iz Niških Gimnazija i drugih škola.
Tema foruma je: “Neka bolja budućnost Srbije. Koliko smo napredovali, a koliko nazadovali?”

Konferencija “Neka bolja budućnost”, održava se sutra 10. decembra 2019. od 11.30h u velikoj sali Univerziteta u Nišu (Studentski trg br.2).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde