Naslovna Sve vesti Niš Bez grejanja na više adresa na Paliluli i u centru grada

Bez grejanja na više adresa na Paliluli i u centru grada

73
0
PODELI
foto: JKP Gradska toplana

Iz JP Gradska toplana ističu da je zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na adresama:

Čačanska 2, 3 i 3a, Stanoja Bunuševca 25 i Takovska.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara i na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Krivi vir”, od 10.00 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na adresama:

7. juli 25a, Svetosavska, Milentijeva i Jeronimova.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Očekivano vreme završetka radova na oba grejna područja je u toku dana, u popodnevnim satima.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Svi ostali toplotni izvori jutros su startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde