Naslovna Kultura Završni koncert polaznika besplatnih muzičkih radionica 11.decembra u Feedbacku

Završni koncert polaznika besplatnih muzičkih radionica 11.decembra u Feedbacku

84
0
PODELI

Mladi koji su predhodna dva meseca pod mentorstvom profesionalnih muzičara- profesora  učili ili usavršavali pevanje, sviranje gitare, basa i bubnjeva, pokazaće šta su naučili na završnom koncertu u sredu 11. decembra od 21 sat u niškom klubu “Feedback”. 

Ukupno 22 polaznika, koji su učestvovali na besplatnim muzičkim radionicama, smenjivaće se na bini tokom večeri i predstaviti muziku različitih žanrova.

https://www.youtube.com/watch?v=slOIKzgugCk 

U prethodna dva meseca trajanja radionica priliku da usavrše tehnike pevanja pružala je mentorka  profesor Jelena Milošević, za gitaru je bio zadužen mentor Lazar Petrović, bas gitaru profesor Vladan Karadžov i za  sviranje bubnjeva mentor Đorđe Hartl. 

foto: Štek House

Ovogodišnji ciklus radionica obeležilo je i predavanje kantautora Marka Louisa koji je mladim muzičarima iz Niša pomogao i dao smernice u procesu nastajanja kompozicije i generalno stvaranja autorske muzike. 

Nakon koncerta u Feedbacku, polaznike radionica očekuje nastup u okviru novogodišnjeg programa koji se organizuje u našem gradu. 

Besplatne muzičke radionice se održavaju od 2014.godine u Nišu pod okriljem organizacije Štek House sa idejom da mladima pruže besplatno neformalno muzičko obrazovanje. Do sada je realizovano sedam ciklusa u Nišu i prekograničnim saradnjama sa mladima iz Bosne i Hercegovine. 

foto: Štek House

Ovogodišnji ciklus realizovan je uz podršku Kancelarije za mlade Niš i Grada Niša a u saradnji sa klubom Feedback. 

Ulaz na koncert 11.decembra je BESPLATAN. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde