Naslovna Društvo Na prodaju vojni kompleks „Medoševac“

Na prodaju vojni kompleks „Medoševac“

273
0
PODELI

Vojska Srbije ponudila je na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske, a medju njima se nalazi i jedan vojni kompleks iz Niša, jedan iz Aleksinca i dva iz Leskovca.

U oglasu koji je ojavila Republička direkcija za imovinu navedeno je da se prodaje vojni kompleks „Medoševac“, skladište u Nišu, sa osam objekata ukupne površine nešto više od 790 kvadrata. Početna kupoprodajna cena je snižena i iznosi 1.140.877 evra.

Direkcija je oglasila i prodaju vojnog kompleksa „Klub VS“ u Aleksincu, po početnoj ceni od 289.184 evra, vojni kompleks „Mira“, skladište u Leskovcu, po početnoj ceni od 868.948 evra i vojni kompleks skladišta „Vinarce“ u Leskovcu po početnoj ceni od 168.109 evra.

Najskuplji vojni objeka,t od 22 koja su nponudjena na prodaju, je Carina u Smederevu čija je početna prodajna cena 2,4 miliona evra.

Među ponuđenima je još i pet vojnih kompleksa u Novom Sadu, dva u Beogradu i po  jedan u  Beloj Crkvi, Mladenovcu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu,  Somboru, Surdulici i Užicu. Ovi vojni centri bili su skladišta, klubovi vojske, vežbališta, kasarne a ponuđena je i jedna komanda.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde