Naslovna Sve vesti Bela Palanka PREDSEDNIK OO SRPSKE NAPREDNE STRANKE BELA PALANKA GORAN MILjKOVIĆ URUČIO PAKETE POMOĆI...

PREDSEDNIK OO SRPSKE NAPREDNE STRANKE BELA PALANKA GORAN MILjKOVIĆ URUČIO PAKETE POMOĆI PORODICI STOJANOVIĆ

143
0
PODELI

Tačan podatak o broju samohranih roditelja u Srbiji ne postoji, ali se zna da ih ima više od 100.000. Oni su svakodnevno sami suočeni sa brojnim poteškoćama ali i sa strahovima među kojima preovladava “da će njima nešto da se desi i da će dete ostati prepušteno samo sebi”. U nastojanju da se pruži pomoć svim građanima, pa i samohranim roditeljima koji se suočavaju sa egzistencijalnim poteškoćama OO Srpske napredne stranke Bela Palanka organizovao je još jednu humanitarnu akciju.

Predsednik OO Srpske napredne stranke Bela Palanka Goran Miljković je sa svojim saradnicima obišao porodicu Stojanović i uručio pakete pomoći.

Ivana Stojanović iz naselja Dolac je samohrana majka dvoje dece. Nakon što joj je suprug preminuo ostala je da živi u kući sa svojim svekrom. Ivana ne radi i prima socijalnu pomoći a kako ističe, i deca i ona žive od penzije koju prima njen svekar.

”Razgovarali smo danas sa Ivanom i sa Radomirom Stojanovićem, njenim svekrom. Njihova glavna briga je da decu izvedu na pravi put i omoguće im pristojan život. Opština Bela Palanka sprovodi puno mera pomoći odnosno daje stipendije učenicima i studentima, tako da ćemo moći da pomognemo i Stojanovićima. Najvažnije je omogućiti svakoj porodici da živi od svog rada tako da ćemo nastojati da Ivani pronađemo posao. ”- rekao je Miljković i dodao da tokom obilaska porodica ima priliku da čuje zaista potresne priče i da će se OO Srpske napredne stranke zalagati da pomogne i umanji probleme ljudi koji žive na rubu egzistencije.

Stojanovići su se zahvalili najpre na ukazanoj pažnji i paketima pomoći ali i nameri da im se pruži dugotrajnije rešenje za njihove probleme kako bi se poboljšao kvalitet njihovih života.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde