Naslovna Društvo E-play ponovo u Nišu

E-play ponovo u Nišu

235
0
PODELI

Beogradski alternativni sastav E-play dolazi posle dugo vremena ponovo u klub Feedback 22. novembra 2019. godine.  Nakon fenomenalnog nastupa na festivalu Nisville bend dolazi pravo u srce niške alternativne kulturne – klub “Feedback”.

“Nismo dugo bili u Feedbacku. U Nišu smo poslednji put bili na festivalu Nisville 2017. godine i to iskustvo koje nosimo je više nego fenomenalno. Ovaj put dolazimo u nešto manji prostor koji odiše drugacijom energijom i intimnom atmosferom a to ne može ništa drugo da zameni. Kada vam je publika tako blizu to je jedan posebno drag osećaj i mi se radujemo ponovnom dolasku u Niš, a posebno zbog toga sto niška publika do sada nije čula uživo pesme sa našeg albuma Sloboda”- izjavila je Maja Cvetkovic

Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, a njihova muzika se nalazi i u mnogim srpskim filmovima. U aprilu 2018. godine ovaj bend izbacuje album “Sloboda” i ostvaruje veliki broj pozitivnih kritika kako medija tako i publike.  Drugi singl sa albuma “Sloboda” pod nazivom “Srešćemo se neki drugi put “ dobija Megafon nagradu za singl godine, a radio 202 dodeljuje drugo mesto za najbolji singl 2018. za istu tu pesmu. 

Ulaznice možete naći po pretprodajnoj ceni od 600din u Vintage shop-u (Davidova 9) kao i Galileo Tours (Nikole Pašića 35). Na dan koncerta ulaznice će koštati 800din.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde