Naslovna Društvo Od socijalnih do komunalnih zahteva

Od socijalnih do komunalnih zahteva

128
0
PODELI

Građani Gradske opštine Medijana imali su priliku da razgovaraju sa predsednikom opštine Medijana Nebojšom Kocićem i prenesu mu svoje ideje i zahteve.  Socijalni zahtevi, zahtevi za komunalno uređenje Obrenovićeve ulice, sređivanje međublokovskog prostora, postavljanje podzmemnih kontejnera na Vizantijskom bulevaru samo su neki od zahteva koje su građani na prijemu izneli predsedniku opštine Medijana.

Kocić je danas primio i Radmilu Savić, kojoj je nedavno stan izgoreo u požaru i naglasio nameru opštine da joj pomogne koliko može. Prvi čovek opštine Medijana rekao je i da će opština sagledati svaki pojedinačni zahtev i pomoći koliko je u mogućnosti.

foto: GO Medijana

Kada je reč o molbama koji se odnose na rad javno-komunalnih preduzeća i komunalne problematike opština će posredovati i rešavati ih sa svojim i službama tih preduzeća.

U cilju rešavanja problema osvetljenja u užem centru grada, što je danas jedan od zahteva i bio, već je obavešten direktor JKP „Parking-servis“ i dogovoren izlazak ekipa na teren, kako bi se sagledale mogućnosti da jedno od prometnijih dvorišta u centru Niša posle mnogo godina dobije svetlo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde