Naslovna Kultura U prodaji karte za “Zaleđeno kraljevstvo 2”

U prodaji karte za “Zaleđeno kraljevstvo 2”

226
0
PODELI

Nastavak Diznijevog, Oskarom nagrađenog, animiranog hita ,,Zaleđeno kraljevstvo” naći će se na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa od 21. novembra, a karte za spektakl koji smo dugo čekali od danas su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.

Prvi deo Diznijeve priče o sestrama Ani i Elsi ostavio je veliki utisak na generacije dece, kao i odraslih, ali i mnoga pitanja… Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U ,,Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U ,,Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Jedan od najgledanijih animiranih filmova ikada, i svakako među najpopularnijim likovima iz Diznijeve radionice, vraća se na veliko platno, a mi s nestrpljenjem iščekujemo 21. novembar i drugi deo ove bajkovite priče. Neverovatni prizori, do sad neviđena magijska bića, trolovi i Olafov neodoljiv šarm učiniće da pomislimo da ništa nije nemoguće, a da je naš svet satkan od čarolije.  Sven i Kristof iznova će nas očarati humorom i svojim prijateljstvom. Muzika je i dalje nezaobilazan moment, a možda čak  nadmaši dobro poznati zvuk pesme ,,Sad je kraj”. Avantura koja predstavlja svojevrstan kulturološki fenomen, jer smo se prvi put sreli sa princezama sa kojima smo mogli da se identifikujemo i to ne samo devojčice, već i dečaci.

Film će se prikazivati u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove glavnim junacima pozajmljuju Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde