Naslovna Društvo “Parking servis” i Istorijski arhiv dobili nove članove nadzornog u upravnog odbora

“Parking servis” i Istorijski arhiv dobili nove članove nadzornog u upravnog odbora

0
PODELI

Za člana Nadzornog odbora  JKP “Parking servis” iz redova zaposlenih predložena je Marjana Radosavljević, dok je za člana Upravnog odbora Istorijskog arhiva Niš predložen Nemanja Miljković, master istoričar, a oba predloga su usvojena na sednici Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša.

foto: Gradski portal 018

“Na današnjoj sednici smo imali imenovanje članova nadzornog odbora “Parking servisa” iz redova zaposlenih, a u pitanju je Marijana Radosavljević i Istorijskog arhiva Niš  gde je za člana Upranog odbora pedložen Nemanja Miljković. Novi član Nadzornog odbora u “Parking servisu” je predložen jer je dosadašnjem članu prestao radni odnos u ovom preduzeću pa su samim tim bili u obavezi da nam dostave predlog za novog člana. Kada se radi o Istorijskom arhivu prethodni član Upravnog odbora  iz redova lokalne samouprave je podneo ostavku tako da smo ispred lokalne samouprave imenovali novog člana”, kazao je Ivan Jovanović, predsednik Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša.

Na sednici Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša razrešeni su i imenovani novi članovi školskih odbora osnovnih i srednjih škola u Nišu. Radi se o članovima školskih odbora iz redova roditelja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde