Naslovna Sve vesti Niš Novi v.d. direktora “Gorice” Dragana Stevanović

Novi v.d. direktora “Gorice” Dragana Stevanović

0
PODELI

Na predlog gradske Komisije za izbor direktora, Gradsko veće je danas donelo odluku da dosadašnji vršilac dužnosti direktora “Direkcije za gradski prevoz” Milan Milić i dalje bude na čelu tog preduzeća, a da za direktora “Nišstana” bude izabran dosadašnji v.d. direktora Miroljub Čupić.

Gradsko veće je za novog vršioca dužnosti direktora JKP “Gorica” izabralo gradjevinskog inženjera Draganu Stevanović, jer ni jedan od tri kandidata koji su se javili na konkurs nije zadovoljilo tražene kriterijume.

“Komisija je ocenila da kandidati sa konkursa, Vladan Anasonović, Zoran Milojković i Igor Novaković ne zadovoljavaju kriterijume u pogledu stručnosti, znanja i veština. Gradsko veće je zbog toga predložilo Draganu Stevanović za v.d. direktora “Gorice”. Dragana Stevanović zaposlena je Sektarijatu za finansije kao inspektor za procenu tržišnih vrednosti imovine”, istakao je gradski većnik Bratislav Vučković.

On je podsetio da se direktori JP i JKP preduzeća biraju na period od četiri godine, a v.d. direktora na toj funkciji mogu da budu godinu dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde