Naslovna Društvo Od razgovora sa građanima do rešavanja problema    

Od razgovora sa građanima do rešavanja problema    

140
0
PODELI

Na poziv volontera iz udruženja Radne akcije Delijski Vis gradonačelnik Niša Darko Bulatović je razgovarao sa građanima tog niškog naselja o budućnosti zgrade bivše samoposluge “9.maj” u ulici Gabrovačka reka. Pričalo se o budućoj nameni zgrade  koja već godinima propada.

Osim što je bilo reči o budućoj nameni zgrade koja je jedan od najvećih problema ovog naselja, građani su sa grdonačelnikom razgovarali i o drugim komunalnim i infrastrukturnim problemima koje imaju. 

“Budžet za narednu godinu pravimo tako što u razgovoru sa građanima dogovaramo rešavanje konkretnih problema. Večeras smo sa žiteljima naselja Gabrovačka reka razgovarali o načinu da se njihove teškoće otklone. Narednih dana, susrete sa građanima imaćemo i u ostalim delovima Niša”, najavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.‬

Gradonačelnik Darko Bulatović je zgradu bivše samoposluge obišao i pošlog vikenda kada je, takođe, razgovarao sa građanima. ‬Posle mnogo naših objava uspeli smo da skrenemo pažnju gradskih institucija na najveći problem našeg naselja”, objavljeno je tada na fejsbuk stranici Radne akcije Delijski Vis.

“Gradonačelnik je ispred okupljenih građana obećao izradu idejnog rešenja i adaptaciju ovog objekta. Dato nam je obećanje da će do proleća krenuti adaptacija”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde