Naslovna Društvo Mališani iz niških vrtića posetili Gradsku kuću

Mališani iz niških vrtića posetili Gradsku kuću

148
0
PODELI

Mališani iz niških vrtića u sastavu  JPU „Pčelica“ postili su Gradsku kuću i gradonačelnika Darka Bulatovića i ovom posetom zaokružili obeležavanje Dečije nedelje tokom koje su bili gosti mnogih institucija i škola.

Na ovaj način, kaže direktorka JPU „Pčelica“ Svetlana Mitić, mališani su se upoznali sa radom svih ustanova i institucija koje su posetili, a sada i sa radom gradonačelnika Darka Bulatovića i Gradskog veća. Doneli su i poklone prvom čoveku grada Niša koje su sami napravili, a za sve u Gradskoj kući pripremili su kraću predstavu u kojoj su glumili gradonačelnika, većnike i direktore javnih ustanova, ali su tu bili i novinari i kamermani koji redovno prate rad prvog čoveka grada Niša kako bi javnost bila upoznata sa tim.

„Na najlepši način smo zaokružili Dečiju nedelju u gradu Nišu,  prijemom mališana ustanove „Pčelica“ gradonačelnik Niša Darko Bulatović je izrazio veliko zadovoljstvo što su se deca upoznala sa ambijentom Gradske kuće i sa radom prvog čoveka našeg grada i njegovih saradnika“, kazala je Marina Kostić, pomoćnik gradonačelnika Niša.

Mališani su imali i svoje želje. Iskoristili su ovu priliku da zamole svoje vršnjake, ali i ostale građane da više računa vode o čistoći u gradu, da ne bacaju papiriće svuda, ali i da ne lome igračke u dvorišrima vrtića.

„U toku Dečije nedelje mališani iz Pčelice su obilazili neke institucije, škole, parkove, trgove, a sada smo obišli i Gradsku kuću . Ovo je vrlo bitno za rad sa decom  budući da oni vole da vide sve ono o čemu mi pričamo u vrtiću i dobro je da se sreću i da upoznaju ljude, da vide šta i kako oni rade, a bitni su za grad u kome žive. Grad puno brine za mališane  budući da je „Pčelica“ jedina ustanova ovog tipa u gradu i na gradskom je budžetu. Sa gradonačelnikom i sa gradom imamo divnu saradnju, a po njihovoj želji i na sugestiju roditelja posetili smo Gradsku kuću“, kazala je Svetlana  Mitić, direktorka PU „Pčelica“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde