Naslovna Društvo RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

91
0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

Ulica Ivana Milutinovića. Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića. Zbog tehnološkog procesa povezivanja biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Ivana Milutinovića (desna strana) i selima Medoševac i Popovac.

Ulica Kninska br. 26.

Voda na ulici, jednim delom otiče u slivnik i manjim delom prema dvorištu korisnika. Zbog inervencije voda je zatvorena na uglu ulica Kninske i Knjaževačke. Radovi su u toku, u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Kninskoj i delu ulice Knjaževačke (sa strane prema Kninskoj).

Ulica Desanke Maksimović br. D-1.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

Selo Sečanica.

Nastavljaju se radovi u selu Sečanica od prethodnog dana (na ulazu u selo). Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Selo Čokot, ulica Maršala Tita br. 29.

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Čokot (ulica Maršala Tita).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde