Naslovna Društvo „Pčelica“ obeležava Dečiju nedelju

„Pčelica“ obeležava Dečiju nedelju

197
0
PODELI

JPU „Pčelica nizom manifestacija po celom gradu obeležava Dečiju nedelju, a danas je na Trgu kralja Milana održana centralna proslava „ Srce u srcu“, a učestvovala su deca iz Vrtića „Bambi“. Mališani su su pokazali šta su sve naučili u svojim vrtićima, a pozdravila ih je, kao i građane Niša, direktorka ove predškolske ustanove Svetlana Mitić. Deca su joj poklonila medalju ljubavi, prijateljstva i međusobnog uvažavanja i poverenja. 

„Dečija nedelja je u toku u JPU „Pčelica“, a u svim manifestacijama kojima ćemo obeležiti ovu nedelju učestvuje 6.500 mališana iz svih 26 vrtića“, istakla je sirektorka Svetlana Mitić.

„Ono što je  karakteristično to je sa smo posetili mnoge destinacije u našem gradu, kasarne, pozorišta, trgove, imali smo različite pozorišne predstave, maskenbale u vrtićima, ali ova manifestacija „Srce u srcu“ je centralna i to su  pripremili mališani pripremnog predškolskog programa iz vrtića „Bambi“ sa svojim vaspitačima, stručnim sradnicima i roditeljima. Ovde  pokazujemo koliko je bitno da decu učimo humanosti od malih nogu, da se druže, da veruju i da vole jedni druge i da gaje osećaj tolerancije i uvažavanja“, istakla je direktorka Svetlana Mitić.

Deca se najbolje rezmeju i nije potrebno da im se na to ukazuje. 

„Mi smo sada ovde da  kažemo svoj deci sveta da su ona ista i sva vole da se igraju da uče i da jedu slatkiše, poručili su mališani iz vrtića „Bambi“ svoj deci na planeti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde