Naslovna Društvo Izgradnja novih ulica počinje sada i nastavlja se iduće godine

Izgradnja novih ulica počinje sada i nastavlja se iduće godine

114
0
PODELI

U planu je da se u Nišu izgradi još oko 30 novih ulica čija će izgradnja započeti već za nekoliko dana, ali će biti nastavljena i iduće godine. Do kraja ovogodišnje graditeljske sezone, u zavisnosti od vremena,  prema rečima Nebojše Lovića, direktora Direkcije za izgradnju grada biće završene tri saobraćajnice.

On dodaje da je javna nabavka završena i gradilišta bi uskoro mogla da budu otvorena. Za izgradnju novih saobraćajnica opredeljeno je 240 miliona dinara, a izabrani su i izvođači radova, konzorcijum firmi “Vodogradnja” i PZP “Trace”.

“Očekujemo da nas posluži lepo vreme kako bismo u narednih mesec dana nastavili rehabilitaciju i održavanje saobraćajnica u Nišu, a potpisan je i ugovor sa  izvođačima za izgradnju novih saobraćajnica”, kaže Nebojša Lović. “To je lepa vest za građane jer praktično koliko sutra možemo da  krenemo sa izgradnjom novih saobraćajnica.Očekujemo od Sekretarijata za investicije svu potrebnu dokumentaciju, građevinske dozvole i da krenemo sa radovima”.

Prve ulice koje će biti urađene su kod Somborskog bulevara, Gornjomatejevačke ulice i Studeničke.

To smo dužni građanima koji tu žive jer se radi o velikom broju stanovnika  koji živi u jednom potpuno izolovanom svetu bez saobraćajnica i parking mesta”,  ističe Nebojša Lović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde