Naslovna Društvo Rešeni brojni komunalni problemi uz pomoć aplikacije EkoLovac

Rešeni brojni komunalni problemi uz pomoć aplikacije EkoLovac

241
0
PODELI

Pomoću aplikacije JKP Mediane “EkoLovac”, kojom građani mogu da brzo prijave komunalne probleme na teritoriji grada rešeni su brojni problemi neopropisnog odlaganja otpada na teritoriji grada i okoline.

“EkoLovac je “ulovio” kabasti otpad tamo gde mu nije mesto, još jednom podsećamo građane da je nepropisno odlaganje otpada kažnjivo, a naročito je neodgovorno i nesavesno to raditi kada vam je i opcija dolaska na vašu adresu i odvoženja te vrste otpada potpuno besplatna,” naveli su u Mediani.

Iz Mediane podsećaju da je u toku je akcija sakupljanja kabastog otpada. Usluga je besplatana, dovoljno je samo da zainteresovani pozovu broj telefona 018/25 01 25 i zakažu uslugu.

Zvaničnu aplikaciju niškog komunalnog preduzeća Mediane skinulo je preko pet stotina korisnika.

Aplikacija koja je trenutno dostupna samo za uređaje koje pokreće Android operativni sistem, prilično je jednostavna za instalaciju i korišćenje.

Korisnici mogu u samoj aplikaciji uslikati mesto na kom postoji problem komunalne prirode i popuniti obavezna polja vezana za ime i i-mejl adresu na koji će stići poruka o toku rešavanja problema.

Pored slike potrebno je opisati problem u par rečenica, a samu lokaciju nije neophodno navesti jer aplikacija sadrži geolokator.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde