Naslovna Sve vesti Niš Reprezentacija Srbije na turniru u stonom tenisu u Podgorici osvojila 13 medelja

Reprezentacija Srbije na turniru u stonom tenisu u Podgorici osvojila 13 medelja

120
0
PODELI

Reprezentacija Srbije na  Trećem Međunarodnom turniru u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom  “Podgorica open 2019” osvojila ukupno 13 medalja, 7 u pojedinačnoj konkurenciji i 6 u ekipnom delu takmičenja. Turnir je održan od 4. do 7. oktobra u Podgorici, a reprezentacija Srbije je imala 15 predstavnika, a čast da nastupe za nacionalni tim imali su i stonoteniseri STK OSI “Nais” iz Niša.

Stonoteniseri iz Niša osvojili su ukupno 5 medalja. Bojan Stamenković je osvojio zlato u pojedinačnoj konkurenciji, kategorija 3-5, Milan Antić srebro u pojedinačnoj konkurenciji, kategorija 6, Bojan Stamenković i Miloš Stojiljković su osvojili zlato u ekipnoj konkurenciji, kategorija 3-5.  Milan Antić i Dragan Baćanović iz Šapca osvojili su srebro u ekipnoj konkurenciji, kategorija 6-7, kao   Dario Stošić i Miloš, Tasić i Nemanja Birmančević, takođe iz Šabaca, osvojili du  bronza u ekipnoj konkurenciji, kategorija 8-10.

Pored igrača u reprezentaciji Srbije STK OSI “Nais” imao je i dva trenera, Maša Milošević koji je prvi put sa reprezentacijom i Vladan Živković koji je već bio deo nacionalnog tima.

Na turniru je učestvovalo šest reprezentacija, i to iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Bugarske. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde