Naslovna Sve vesti Bela Palanka Paketi za bebe rođene u avgustu

Paketi za bebe rođene u avgustu

75
0
PODELI

Kampanja Opštine Bela Palanka “Da se novi život rodi” nastavljena je dodelom paketa za novorođenčad. Bebe koje su rođene jula i avgusta meseca ove godine i njihove roditelje obišao je predsednik opštine Goran Miljković sa svojim saradnicima i uručio im poklone.

”Cilj akcije je da pomognemo roditeljima i da pokažemo našim sugrađanima da je prioritet u radu lokalnog rukovodstva pomoć mladim bračnim parovima i kontinuirano sprovođenje mera za povećanje nataliteta. Pored 30.000 dinara koje roditelji dobijaju za svako dete želja lokalne samouprave je bila da se akcija proširi darivanjem bebi paketa i ličnim obilaskom kako bi mladima dali podršku za osnivanjem porodice.”– rekao je Goran Miljković.

Miljković je istakao da dodela bebi paketa i prijem dece u opštinsku upravu, bez obzira na povod, predstavljaju najlepše trenutke u njegovom radu. Roditelji dece su se zahvalili predsedniku opštine na ovom lepom i humanom gestu ističući da im svaka pomoć puno znači. Predsednik opštine je obišao i ovog puta porodice u Crvenoj Reci i Vrandolu.

S obzirom na sve veći broj beba u ovim selima otvaranje vrtića u Crvenoj Reci predstavljaće pravu pomoć za roditelje. Da podsetimo, u toku je izrada tenderske dokumentacije i do kraja godine krenuće se sa radovima na rekonstrukciji objekta, u dvorištu škole u Crvenoj Reci,koji će biti kompletno uređen, po svim savremenim standardima, kao i objekti Predškolske ustanove ‘’Dragica Lalović’’ u Beloj Palanci.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde