Naslovna Društvo JKP „Gradska toplana“ Niš počele toplotne probe

JKP „Gradska toplana“ Niš počele toplotne probe

0
PODELI

JKP „Gradska toplana“ Niš je danas započela sa toplim probama na teritoriji celog Grada. Svi toploti izvori su startovali na vreme, tako da se vrši kontinualna isporuka toplotne energije bez ikakavih problema.

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih grejnih instalacija objekata. Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu.

Tople probe su počele u 06.00h do postizanja potpune funkcionalnosti sistema, a sve do porasta spoljne temperature.

Očekujemo da će se tople probe vršiti u prepodnevnim satima sve do utorka 08.10.2019. godine, kada se očekuje značajniji porast dnevnih temperatura.

Ukoliko u prepodnevnim časovima nema isporuke toplotne energije sa toplotnog izvora ili korisnici primete curenje na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188  i  0800 200 018.

Podsećamo da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana“ Niš rade 24h dnevno, 365 dana u godini.

Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana“. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.

JKP „Gradska toplana“ Niš svakodnevno prati prognozu vremena za naredni period, tako da će javnost biti blagovremeno obaveštena ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali da grejna sezone počne i pre 15. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde