Naslovna Društvo Rekonstrukcija Bulevara cara Konstantina završava se narednog meseca

Rekonstrukcija Bulevara cara Konstantina završava se narednog meseca

164
0
PODELI

Rekonstrukcija Bulevara cara Konstantina biće završena u narednih tridesetak dana najavio je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Bulatović je na konferenciji za medije u Gradskoj kući na kojoj je bilo reči o ulaganjima države i grada u putnu infrastrukturu na području Niša istakao da je preostalo još da se asfaltira deonica od kružnog toka kod Cumtobela do naselja Nikola Tesla, što je poslednja faza rekonstrukcije tog velikog projekta vrednog 180 miliona dinara.

„Radovi na Bulevaru cara Konstantina su od početka prošle godine kasnili, time je prolongiran završetak.  Očekujem da nakon 20. septembra možemo da krenemo u asfaltiranje“, izjavio je Bulatović.

On je istakao da se u Nišu trenutno rekonstruišu tri bulevara, a osim Bulevara Cara Konstantina u toku su i radovi na Bulevaru heroja sa Košara i Bulevaru Nikole Tesle.

Bulatović je naglasio da je od početka godine u Nišu rekonstruisano i sanirano 36 kilometara saobraćajnica, a do kraja godine biće sanirano još 15 kilometara.

Kako je istakao Bulatović, ukoliko vremenske prilike dozvole na putnoj infrastrukturi radiće se i tokom zime jer su završene javne nabavke i sa izvodjačima radova sklopljeni dvogodišnji ugovori.

Bulatović je podsetio da je Niš nedavno dobio od države još 350 miliona dinara za rekonstrukciju saobraćajnica, a taj novac biće uložen u sanaciju ulica i puteva na području opštine Palilula.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde