Naslovna Društvo Sunđer Bob i družina u izviđačkoj akciji

Sunđer Bob i družina u izviđačkoj akciji

139
0
PODELI

Odred izviđača „Josif Pančić“iz Niša i ove godine,  dvadeset i drugi put za redom, organizovao je tradicionalnu akciju „Jesenje radosti“. Ovogodišnja tema je „Izgubljeno jato u Koralovu“. 

Akcija će se održana u parku Čair, i namenjena je najmlađim izviđačima – poletarcima i pčelicama,  uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. 

Pored stotinak poletaraca i pčelica iz Niša došli sun am i izviđači iz Bele Palanke i Beograda”, kažu u Odredu.”Na taj način se stvaraju prijateljstva koja traju godinama, ali se razmenjuju i iskustva i smišljaju nove akcije”.

Čair je u subotu postao grad Koralovo, a svaki učesnik imao je priliku da se poistoveti sa jednim od omiljenih crtanih junaka iz Sunđer Boba, bilo da je to Plankton, Lignjoslav, Sendi, Patrik ili Keba Kraba. Kroz različite kreativne igre, poletarci i pčelice sum ogle da  se upozanaju sa pozitivnim ili negativnim osobinama ovih likova ali i sa njihovim hobijima, i samim tim nauče nešto novo. 

„Lov na meduze“ , „Garijev poligon“,  slagalica i spremanje „Kebinih pljeskavica“ od tajnog recepta samo su neke od interesantnih igara kroz koje su se najmađi izviđači upoznali, družili, i zabavili.

“Cilj ove akcije je da se kroz teme koje su  bliske najmlađim članovima prođe izviđački program predviđen za njihov uzrast, da steknu neka nova znanja i veštine, ali i da se na zanimljiv način obeleži početak nove školske i izviđačke godine, kao i početak jeseni”, kažu u Odredu.

Svake godine tema „Jesenjih radosti“ je drugačija pa su polatrci i pčelice prethodnih godina bili super heroji, poletarci u zemlji čuda, gusari, ali i učesnici  Olimpijskih igara. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde