Naslovna Društvo Optim-um organizuje Panel diskusiju na temu “Prevencija elektronskog nasilja među mladima”

Optim-um organizuje Panel diskusiju na temu “Prevencija elektronskog nasilja među mladima”

230
0
PODELI

Udruženje Omladinski progresivni tim udruživanja mladih – OPTIM-UM, u okviru projekta “Bezbedna priča” koji se realizuje uz finansijsku podršku Fonda za jug Srbije, organizuje Panel diskusiju na temu #Bezbedna_priča – Prevencija elektronskog nasilja među mladima, 24.9.2019. sa početkom u 17:30 časova, u maloj sali Oficirskog doma u Nišu.

Panel diskusija održava se sa ciljem da se utvrde potrebe mladih i budući koraci u prevenciji elektronkog nasilja među mladima. Govornici na Panel diskusiji biće:

Marina Ćirić, pedagog, saradnik na Filozofskom fakultetu u Nišu

Ivana Vračkić, specijalni pedagog, kognitivno-bihejvioralni psioterapeut, Sekretarijat za omladinu i sport – Niš

Danijela Milošević, doktorand pedagogije, koordinatorka projekta

Nemanja Vulić, učenik Pravno-poslovne škole, učesnik edukativnih radionica

Za učešće na Panel diskusiji mogu se prijaviti svi zainteresovani, tako što će na mail optimumnis@gmail.com poslati Ime, prezime i zanimanje uz naznaku “Prijava za panel diskusiju”, najkasnije do ponedeljka u 23:00. Prisutni će dobiti potvrdu o učešću.

U okviru projekta #Bezbedna_priča udruženje OPTIM-UM je do sad sprovelo 18 edukativnih radionica na temu elektronskog nasilja, prepoznavanja, reagovanja i prevencije, sa učenicima tri srednje škole u Nišu. Takođe, sa učenicima je realizovana debata “Društvene mreže – prednost ili rizik za mlade?”, na kojoj su učenici zaključili da je u društvu u kojem živimo teško biti “offline”, ali i istakli neophodnost edukacije mladih kada je reč o korišćenju društvenih mreža.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde