Naslovna Sve vesti Niš FK Radnički potpisao stipendijske ugovore sa dvojicom kadeta

FK Radnički potpisao stipendijske ugovore sa dvojicom kadeta

223
0
PODELI

Fudbalski klub Radnički Niš potpisao je stipendijske ugovore sa dvojicom talentovanih kadeta iz njihove škole fudbala. Ugovore sa Radničkim potpisali su Filip Stojev (2003) i Petar Vojinović (2004).

Filipa krasi izuzetna tehnika, kontrola lopte, brzina i kreativnost na sredini terena, a Petar je štoper izuzetnih fizičkih karakteristika, visok čak 192 centimetra, siguran na lopti i pouzdan u odbrani.

“Ovo je početak akcije potpisivanja ovakvih ugovora sa najtalentovanijim fudbalerima iz naše  škole, a u narednim danima očekuje se još ovakvih stipendista,” navode u Radničkom

Prema rečima čelnika kluba cilj je zadržavanje talenata u Radničkom, izdanaka njihove škole fudbala, koji bi mogli da u narednom periodu čine okosnicu prvog tima.

Ovakav potez je u potpunosti u skladu sa najavama prvog čoveka kluba Ivice Tončeva, koji stalno ističe da Radnički treba da se okrene sopstvenoj fudbalskoj školi i stvaranju okosnice tima od najtalentovanijih igrača sa jugositoka Srbije.

Stipendisti će postepeno biti priključivani prvom timu, kako bi im se pružila šansa da se što brže i kvalitetnije razvijaju i nametnu  za seniorska takmičenja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde